• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Батьківські збори для родин майбутніх першокласників НУШ

Батьківські збори для родин майбутніх першокласників НУШ

2024-03-29

/Files/images/2024 1зб.jpg

28 березня у КЗ "Ліцей №2 Долинської міської ради" відбувся день відкритих дверей для майбутніх першокласників та їх батьків.

Батьківські збори для родин майбутніх першокласників НУШ – важливий крок до співпраці ВЧИТЕЛЬ – ДИТИНА – РОДИНА.

На початку зустрічі заступник директора з навчально-виховної роботи Шаповалова Вікторія Володимирівна представила батькам наш ліцей, його будні та свята, розповіла про цікавинки життя наших ліцеїстів, навчальні, творчі, спортивні досягнення здобувачів освіти.

Директор ліцею - Цвєткова Ольга Леонідівна ознайомили батьків з організацією освітнього процесу, правилами зарахування до 1 класу та переліком документів, які необхідно подати. Познайомила батьків з вчителями, які набирають три перші класи у нашому закладі освіти.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Гулькова Лариса Георгіївна презентувала особливості реформи НУШ та навчальну програму, за якою будуть навчатися першокласники.

Практичний психолог закладу - Полевчук Інна Дмитрівна виступила з практичними порадами щодо підготовки до школи дітей.

Далі батьки з дітками мали нагоду здійснити екскурсію закладом освіти, оглянули навчальні кабінети, познайомилися з освітнім середовищем ліцею та укриттям.

Чекаємо Вас до нас у перший клас

Дякуємо батькам за співпрацю та взаєморозуміння!

/Files/images/2024 1зб1.jpg/Files/images/2024 1зб11.jpg/Files/images/2024 1зб3.jpg/Files/images/2024 1зб2.jpg/Files/images/2024 1зб4.jpg/Files/images/2024 1зб5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 17

Коментарi